eckkatalog

Šejkovača, Industrijska zona
79260 Sanski Most
Bosna i Hercegovina
info@eck.ba

Direktor
Hikmet Kurbegović
+387 61 167 478
hikmet@eck.ba

Inžinjer
Mersad Durmišević
+387 61 151 165
mersad@eck.ba

 

bookface

 

zidanje

 

Grubi građevinski radovi

Osnov svakog objekta je temelj. ECK za Vas izvodi sve osnovne građevinske radove: izrada temelja za Vaš objekat, zidanje, malterisanje...Izbor kvalitetnih materijala uz stručan rad kao rezultat daju vrhunski kvalitetan i dugovječan objekat, urađen po svim tehničkim standardima, te sa najnovijim tehnologijama.

 

 fasadiranje

Fasaderski radovi

 Pravi i potpuni izgled objekta daje fasada. Pored estetske, njena najvažnija funkcija je termička. Pravilnim izborom fasade možete uštedjeti na potrošenoj energiji toliko da Vam cijena fasade bude otplaćena u najkraćem roku. Pored fasada od cementnog maltera, preporučujemo demit izolacionu fasadu ili termičku fasadu izrađenu sa mineralnom vunom. Ove višeslojne fasade, urađene po najnovijim tehnologijama, sa najkvalitetnijim materijalima, zaštita su objekta u svakom pogledu.

malterisanje

 

Unutrašnje malterisanje i izrada Estriha

Mašinska izrada, kako maltera za zidove, tako i estriha je standard koji koristimo. Izbor najkvalitetnijih materijala i komponenti daje nam prednost u gradnji i istovremeno garanciju da će rezultati biti vrhunski. Vrijeme radova se drastično smanjuje, a time i Vaši troškovi. Malter se na zidove i plafone nanosi mašinski što garantira ujednačenost i kvalitet.

 

keramika plocice


Keramičarski i instalaterski radovi

 Bitan element savremenog življenja je i odgovarajući komfor u kupatilu. Da bi kupatilo u potpunosti zadovoljilo sve kriterije neophodno je dužnu pažnju posvetiti svakoj fazi njegove izrade, od projektovanja instalacija do estetskog dijela u izboru elemenata ili keramičkih pločica. Vi izaberite elemente, a mi smo u stanju za Vas napraviti vrhunsko kupatilo sa svim potrebnim sadržajima. Preciznom izradom i korištenjem najkavalitetnijih elemenata dolazimo do najboljih rezultata.

regips

Regips rješenja i unutrašnje dekoracije

Moderni materijali Vam omogućavaju da sve svoje ideje i ostvarite. Rigips sistem izrade enterijera mogu u stvarnost pretvoriti svaku Vašu želju. Bilo kakav oblik spuštenog stropa ili plafona više nije neizvodljiv. Ovalne, zvjedaste ili nepravilne forme sasvim su normalan izbor pri radu ovim sistemom. U plafone ili spuštene stropove polažu se odgovarajući kablovi svih namjena. Spušteni dijelovi stropa se farbaju u drugačiju nijansu, pa prostor dobija potpuno novi izgled i dimenziju. Ovaj sistem se koristi kod izrade enterijera i stambenih i poslovnih prostora jer daje neograničene mogućnosti kombiniranja. Ovaj sistem se efikasno koristi i kod restauracije unutrašnjosti starih objekata jer dozvoljava kombiniranje i sa tradicionalnim materijalima kao što su drvo ili kamen.